Radon mérő kölcsönzés

10000 Ft28000 Ft

Könnyen elhelyezhető egy épület bármilyen helyén, így gyorsan áttekintést kaphatunk a saját házunk, munkahelyünk radonkoncentrációjáról.

Leírás

A Corentium Home készülékkel napi- és heti átlagértékek valamint az egész évre vonatkozó összesített érték olvasható ki. Az elemmel működő készülék könnyen elhelyezhető egy épület bármilyen helyén, így gyorsan áttekintést kaphatunk a saját házunk, munkahelyünk radonkoncentrációjáról.

Ha a radon érték a beavatkozási irányérték felett van, a hatások egyszerű intézkedésekkel megelőzhetők, mielőtt mélyreható (szakember által végzett) intézkedésekre lenne szükség.

A műszer bérléséhez a bérleti díj +80 000 Ft kaució szükséges.

Bérleti díj: 1-5 napra: 10000 Ft

10 napra: 15.000 Ft

20 napra: 22.000 Ft

1 hónapra: 28.000 Ft

A műszer – az átutalás megérkezése után 2-4 napon belül csomagküldővel kerül a bérlőhöz , majd ugyanígy vissza. A bérleti díj magában foglalja a csomagküldő díját is.

A méréshez szakmai segítséget nem  nyújtunk, az alább letölthető használati utasítás elolvasása után ezzel az egyszerű készülékkel bárki elvégezheti a mérést.

https://hu.manuals.plus/airthings/223-corentium-home-digital-radon-detector-manual

A készülék használata csak az elsődleges tájékozódást szolgálja, ha pontos, hiteles mérésre van szüksége, kérje szakember segítségét.

A készülék bérléséhez kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@egyedineked.hu e-mail címen keresztül.

 

További információk

Kölcsönzési idő

5 nap, 10 nap, 20 nap, 1 hónap