Fogtündér párna személyre szabható

8100 Ft

Minden párna egyedi, két egyforma párna nem készül. Egyedi, mert saját névvel ellátott, és egyedi mert saját tervezésű, egyedi mintával készült.

Leírás

A fogtündér egy mitikus lény, aki pénzt (vagy néha ajándékot) hagy a gyerekeknek cserébe egy kiesett fogért.

A “fogtündér” szerepe az, hogy az apró jutalmazás segítségével segítsen a gyerekeknek megbirkózni a fogkihullás tényével, amire így várakozva tekinthetnek, ahelyett, hogy aggódnának miatta.

A fogat rendszerint este, lefekvés előtt a párna alá kell helyezni. És reggelre a fogtündér a kiesett fogacskát ajándékra/pénzre cseréli. Én készítettem a tejfogacskának egy kis párnát. A legfontosabb, hogy legyen rajta egy zseb, melybe a fogat bele lehet helyezni, hogy ne kavarodjon el a nagy párna alatt.

Minden párna egyedi, két egyforma párna nem készül. Egyedi, mert saját névvel ellátott, és egyedi mert saját tervezésű, egyedi mintával készült. Megrendeléskor meg kell adni a rendelésnél a megjegyzés mezőbe írva, vagy a visszaigazoló e-mail után e-mailen keresztül a kisgyerek nevét, és a párna témáját. Megtervezzük és elkészítjük a párnát, így meglepetés lesz nemcsak a kisgyerek, hanem a szülők számára is.

A képen szereplő fogpárna szörnyecske mintával készült, a zseb a szörny figura száján található.

Anyag: pamutvászon
Méret: 26×21 cm